Tiden går..

Hej!

Det har varit lite dåligt med uppdateringar här i bloggen men ska försöka bättra mig och uppdatera oftare.

Äntligen är hösten kommen – min favoritårstid. Den är fylld av mässor, event, kurser och mycket annat smått och gott. Renoveringen av min mottagning pågår fortfarande och det har dragit ut på tiden. Men det gör inte så mycket. Gör så mycket annat kul och blir bokade till diverse uppdrag som gör att mottagningen hamnar på andra plats i mina åtaganden. Men jag räknar med att ha den klar i december. Det är mitt mål!

Apropå december så har jag idag gjort klart vad min adventskalender ska innehålla, varje dag från 1 december till 24 december. Och jag kan lova dig att det blir många generösa erbjudanden och gratis saker. Alla erbjudanden gäller endast aktuell dag så man måste passa att utnyttja det på samma dag.

Men innan december så ska jag delta på två mässor, göra husreningar – bla. till Uppsala och så ser jag givetvis fram emot mitt boksläpp av “Upptäck din intuition” som jag förväntar mig kommer i november.

I december så kommer arbetet med mottagningen att slutföras och jag ska även till Uppsala, till föreningen Själglans och hålla en workshop i Spirituellt måleri. Kul!

Ha en strålande dag & ta hand om dig och dina!
Med ljus & kärlek,
Daniel