Semester

Hej fina du!

Juni närmar sig sitt slut och en ny månad tar vid. Juli. En månad som är fylld med mycket i min kalender och kommer gå blixtsnabbt har jag en känsla av.

Mellan den 22-31 juli är jag bortrest till Glastonbury i England och kommer därför inte ha möjlighet att besvara några frågor, bokningar eller elevfrågor. Men så snart jag är tillbaka i Sverige igen hör jag av mig till er som skrivit. Glastonbury är vida känt för sina energier och allt det magiska som finns där. Jag och en vän åker dit tillsammans med Inner Peace Travels och besöker bl.a. Chalice Wells, The Tor, Glastonbury Abbey och Stonehenge m.m. En annan sak vi ska titta på är sädescirklar, om det finns några. Spännande värre och jag kommer givetvis publicera lite kort och kanske något filmklipp från resan via min Facebook sida. Så håll utkik där!

I övrigt så planerar jag för hösten och vissa planer har gjorts ända fram tills december 2019. Tycker om planering och förberedelser. Det är så mycket roligt som händer nu och framöver. Jag känner verkligen hur allt utvecklas än mer. På alla plan.

För er som frågat om min butik & mottagning kan jag berätta att jag räknar med att den ska vara klar i slutet av augusti. Det blir en mindre butiksdel och en liten större del där jag kommer ha kurser, workshops, privatsittningar,  bordsseanser m.m. Det ska bli så skönt och roligt när det blir klart. Grossister har jag redan haft kontakt med och de är belägna i England. Finns allt mellan himmel och jord i deras sortiment så jag ska välja ut en hel del produkter nu framöver till butiken. Har du några förslag eller så på saker som jag bör ta in i sortimentet så skriv gärna en kommentar.

Även om sommaren är underbar på alla sätt och vis kan jag inte annat än se fram emot hösten. Då händer mycket! Änglamediumkursen startar för mina elever, jag ska delta på mässor i Rättvik, Karlskoga, Holmsveden & Grums samt workshops och inte minst lanseringen av min kommande bok “Upptäck din intuition”.

Önskar dig en fin dag & trevlig helg!
Med ljus & kärlek,
Daniel