Pennan glöder

Hej!

Just nu är jag inne i ett enormt flöde och energin är på topp så här skriver jag så pennan glöder på kommande projekt. Jag hoppas min kommande bok “Upptäck din intuition” blir redo för release i höst. Helst hoppas jag på att den är klar tills höstens första mässa som jag ska på. Hälsomässan i Rättvik. Det blir tredje gången jag deltar på den. En helt underbar mässa med genuint fina människor – såväl utställare som besökare och arrangörer.

I övrigt så pysslas det här på gården. Försöker iordningställa en fontän men tar sin tid för stenarna är så tunga att bära så tar lite då och då. Dessutom håller jag på med ladan som görs om till butik & mottagning och min man bygger en ny utevoljär till fåglarna. Den blir uppskattningsvis ca 50-60 kvm stor. De är bara i voljären när vi är hemma och endast dagtid men skönt för dem med en stor voljär att flaxa omkring i.

Samtidigt som jag skriver nu pågår också en stor skogsbrand på andra sidan älven där jag bor. Fler km stort område som brinner och pågått sedan i söndags vid lunchtid. Tänker på alla de stackars djur och växter i skogen som far illa just nu. De har även börjat evakuera på den sidan älven men inte “min” sida. Vinden ligger även på åt ett annat håll så vi får varken rök eller lukt hit. Och de mekaniska trollsländorna flyger skytteltrafik över gården med vatten. Skrämmande läge. Hoppas de får stopp på branden snart. Alla som jobbar med släckningsarbetet är fantastiska och gör en otrolig insats!

Önskar dig en fin dag!
Med ljus & kärlek,
Daniel