Spirituellt änglamedium

Den här kursen ger dig alla de kunskaper du behöver för ditt mediumskap. Enkla, konkreta metoder, för att komma i kontakt med änglarna och andevärlden. Förmedla budskap från de båda på olika sätt som t.ex. via privatsittningar, samt ge helande behandlingar i form av healing och själsmåleri samt utföra husreningar. Populär och blir snabbt fullbokad!

Välj mellan distanskurs eller platsförlagd utbildning.

teori-praktik-personlig_utveckling
Vad gör den här kursen unik?

Kursen är skriven på ett tydligt och lättförståeligt sätt som gör att den passar alla! Med enkla och konkreta metoder för hur du kan jobba inom ditt mediumskap.

Varför ska du välja den här utbildningen?

Det är en omfattande utbildning som kommer att hjälpa dig med din andliga- och personliga utveckling. Låta dig upptäcka andevärldens kärlek och änglarnas ljus.

Det är ingen slump att du hittat just den här kursen. Änglarna och andevärlden har väglett dig hit i hopp om att du ska fördjupa dig på det själsliga planet.

Kursöversikt

Kursen är fördelad över 1 år och uppdelad i 4 moduler.
En omfattande utbildning där teori och praktik varvas för att ge dig alla kunskaper du behöver för ditt mediumskap.

I den första modulen får du lära dig mer om mediumskap och vilka olika “klarsinnen” som finns. Du får även lära dig meditera, läsa av föremål och bilder, se auror hos människor, växter och djur, lära dig beskydd & jordning, spå och ge vägledning med pendel samt lära dig mer om etik och moral – vad du bör tänka på och vad alternativvårdslagen säger.

I den andra modulen får du lära dig mer om skillnaden mellan tarot och orakelkort samt hur du ger vägledning med orakelkort. Du får även kontakta dina guider och skyddsänglar samt öppna upp för att börja måla psychic art och helande energimålningar samt lära dig ge healing till vuxna, barn och djur. I samband med healingen blir du även certifierad inom Angelic Flush Healing.

I den tredje och näst sista modulen får du lära dig mer om andevärlden. Hur det fungerar och hur du öppnar upp för att hålla privatsittningar eller om du så önskar, seanser. Du får också lära mer om hur du utför husreningar på olika sätt samt kopplar upp dig för att göra kanaliseringar. Obs! Att utföra seanser ingår inte i kursplanen.

I den fjärde och sista modulen får du lära mer om själsgrupper och tidigare liv, hur du får kontakt med naturväsen, djurkommunikation samt mer om medialt företagande. Hur du kan nå ut genom marknadsföring, ge ut böcker, cd, kort – vad man ska tänka på och vad lagen säger. Hela kursen avslutas med ett slutprov som består av 2 frågor.

Frågor & svar

Kan vem som helst gå kursen?
Absolut! Alla har vi förmågan inom oss men ibland kan man behöva hjälp och få rätt verktyg för att ta fram dem.

Hur gammal måste man vara för att gå kursen?
Du måste vara minst 18 år gammal när kursen börjar.

Varför är det begränsat till att kursen startar två gånger per år?
Det är för att det är en omfattande kurs och Daniel önskar kunna hjälpa eleverna på sin resa fullt ut. Därav är också deltagarantalet begränsat till maximalt 16 elever totalt per grupp.

Innebär kursen att hålla seanser?
Nej det är inget krav för kursen. Däremot får man gärna prova om så önskas.

Kan man få delbetala kursen på fler än fyra gånger under ett år?
Absolut! Alla har vi olika ekonomiska förutsättningar så du kan välja att delbetala på 4, 6 eller 8 gånger. I samband med att du skickar in din anmälan, väljer du vilket alternativ du önskar.

Vad är skillnaden mellan Spirituellt änglamedium och Änglamedium?
Den här utbildningen, där du blir certifierad Spirituellt änglamedium, är mer omfattande än de flesta utbildningar till änglamedium. En del blir änglamedium under en kurshelg, men det är så mycket mer.

Studiealternativ

Distanskurs

 • 10 videoföreläsningar samt extra klipp för instruktioner vid olika övningar.
 • Möjlighet att studera via den plattform du än önskar. Kursverktyget är kompatibelt med såväl mobiltelefon som surfplatta och dator.
 • Kontakt via e-post för hjälp, frågor och vägledning i dina studier.
 • Certifiering efter kursens slut och godkända inlämningsuppgifter.
 • Kursen är indelad i fyra moduler och består av 22 delar där du får lära dig allt ifrån psykometri till healing, privatsittning, husrening och änglakunskap m.m.

1295 kr

Per modul. Total kostnad är 5180 kr. Varje modul faktureras var för sig och ska vara betald 30 dagar före aktuell modul startar.

Platskurs

 • 4 platsträffar under ett år á 2 dagar. Totalt 8 utbildningsdagar där vi tillsammans går igenom aktuell kursmodul och gör olika övningar.
 • Orakelkort, pendel och färger ingår, vilka får behållas efter kursens slut.
 • Kontakt via e-post för hjälp, frågor och vägledning i dina studier.
 • Certifiering efter kursens slut och godkända inlämningsuppgifter.
 • Kursen är indelad i fyra moduler och består av 22 delar där du får lära dig allt ifrån psykometri till healing, privatsittning, husrening och änglakunskap m.m.​
 • Kurshandbok ingår vilken får behållas efter kursens slut.

1695 kr

Per modul. Total kostnad är 6780 kr. Varje modul faktureras var för sig och ska vara betald 30 dagar före aktuell modul startar.

Komplett verktygspaket

Allt du behöver för dina studier!
 • Änglaråd orakelkort
 • Torrpastellsfärger
 • Kristallpendel
 • Kurshandbok
Verktygspaketet INGÅR för dig som läser platskursen!

För dig som valt distansstudier så har du möjlighet att köpa till det för endast 760 kr!

Studiehjälp

Om du behöver hjälp, har frågor eller funderingar under din studietid kan du skicka in dina frågor till elevmailen som du får tillgång till i samband med dina studier.

Elevmail besvaras 2 gånger i veckan, måndagar & torsdagar – under kontorstid, 8-16.

Daniel Larsson Spiritual Angelmedium Group

Träffa elever från hela världen, dela dina framgångar med andra elever samt ta chansen att öva på varandra.

Elevrabatt

Alla elever får under sin studietid 10% rabatt vid köp hos MagiskaPrylar.se eller via Daniel’s butik i anslutning till hans mottagning i Ekshärad.

Ange kod: ELEV så dras rabatten per automatik.

Koden matchas mot din e-post adress.

Anmäl dig till kursen redan idag!

Kursen startar endast 2 gånger per år - Januari & September.

Några tidigare elever säger..

“Rekommenderar varmt kursen!”

“Denna utbildning har lärt mig att uttrycka mina känslor i ord mer än tre meningar, Tack!”

“En givande och rolig utbildning med varma och närande energier.”

“Kursen rekommenderas varmt med sitt breda innehåll som tillåter dig hitta och forma din egen väg som spirituellt änglamedium!”

“Den har varit superbra för min del. Det känns att jag har höjt mig i vibrationerna i kroppen över lag. Hjälpt mig att hålla fokus på mig själv samtidigt som jag haft ett tufft familjeliv så jag kan säga att jag hoppade på den i rätt tid i livet.”

“Daniel tusen tusen TACK att just jag fick förmånen att gå din utbildning.”

“Jag är så glad att jag hittade just dig och din utbildning!!! jag tycker att upplägget har varit toppen och den har varit såååå lärorik! Tusen tack för allt!”