Mentalt mediumskap

Diplom | Distanskurs | Minimum 6 månader
Önskar du vägleda andra och förmedla budskap från nära och kära i andevärlden? Lära dig healing och hjälpa andra med känslomässigt helande? Då är det här rätt kurs för dig.
Den här distansutbildningen ger dig alla de kunskaper du behöver för ditt mediumskap. Enkla, konkreta metoder, för att komma i kontakt med andevärlden. 
Inga förkunskaper krävs och kursen pågår minst 6 månader.

Kursen erbjuder dig

• Möjlighet att studera via den plattform du än önskar. Kursverktyget är kompatibelt med såväl mobiltelefon som surfplatta och dator.

• Löpande kontakt via telefon och/eller e-post för hjälp, frågor och vägledning i dina studier.

• Diplomering efter kursens slut och godkända inlämningsuppgifter.

• Att komma i kontakt med andevärlden behöver inte vara svårt och invecklat. Tillsammans med mig, guidar jag dig genom olika ämnen för att ge dig baskunskaper och för att sen låta dig utvecklas och forma ditt mediumskap.

• Kursen är indelad i 6 moduler och består av 26 delar där du får lära dig allt ifrån meditation till husrening.

Modul 1

I den första modulen får du lära dig mer om mediumskap och vilka olika “klarsinnen” som finns. Du får även lära dig att börja meditera.

Modul 2

I den andra moduler får du lära dig om psykometri – att läsa av föremål och bilder, se auror hos människor, växter och djur samt om dina sju chakran.

Modul 3

I den tredje modulen och halvvägs i kursen, får du lära dig spå och ge vägledning med pendel samt lära dig mer om skillnaden mellan tarot och orakelkort samt hur du ger vägledning med orakelkort och om alternativvårdslagen.

Modul 4

I den fjärde modulen får du lära dig att kontakta dina guider och hur du jordar och beskyddar dig. Du får även lära dig ge healing med Angelic Flush teknik.

Modul 5

I den femte modulen och näst sista modulen får du lära dig mer om andevärlden. Hur det fungerar och hur du öppnar upp för att hålla privatsittningar eller om du så önskar, seanser. Du får också lära mer om hur du utför husreningar.

Modul 6

I den sjätte och sista modulen får du lära mer om tidigare liv samt mer om medialt företagande. Hur du kan nå ut genom marknadsföring. Hela kursen avslutas med ett slutprov som består av 2 frågor.

Ämnesöversikt:

Mediumskap
Meditation
Psykometri
Chakra
Aura
Pendel
Orakelkort
Etik & moral
Andliga guider

Beskydd
Jordning
Healing
Andevärlden
Privatsittning
Husrening
Tidigare liv
Medialt företagande

Betalning

Du betalar hela kursen på en gång och kan börja direkt efter betalning. Kursen hamnar automatiskt på ditt konto, under “Kurser” i menyn till vänster. Delbetalning: Du kan även delbetala kursen på 2 gånger om du önskar, 1225 kr + 1225 kr.

2450 kr

för hela kursen!

Studietid

Du läser kursen i din egna takt och får feedback på dina inlämningsuppgifter. Minsta studietid är 180 dagar (ca. 6 månader). Inom 12 månader från kursstart ska du vara färdig med samtliga inlämningsuppgifter och fått dem godkända för att erhålla diplom.

Var 30:e dag blir en ny modul tillgänglig via ditt kurskonto.

I kursen ingår 1 diplom och 1 certifikat: Du blir diplomerad i mentalt mediumskap samt certifierad i kursen Angelic Flush Healing.

Beställ kursen redan idag!

Din investering: 2450 kr