Mentalt mediumskap

Önskar du vägleda andra och förmedla budskap från nära och kära i andevärlden? Lära dig healing och hjälpa andra med känslomässigt helande? Då är det här rätt kurs för dig.

Den här distansutbildningen ger dig alla de kunskaper du behöver för ditt mediumskap. Enkla, konkreta metoder, för att komma i kontakt med andevärlden. 

Inga förkunskaper krävs och kursen pågår minst 6 månader.

teori-praktik-personlig_utveckling
Vad gör den här kursen unik?

Kursen är skriven på ett tydligt och lättförståeligt sätt som gör att den passar alla! Med enkla och konkreta metoder för hur du kan jobba inom ditt mediumskap.

Varför ska du välja den här utbildningen?

Det är en omfattande utbildning som kommer att hjälpa dig med din andliga- och personliga utveckling. Låta dig upptäcka andevärldens kärlek!

Det är ingen slump att du hittat just den här kursen. Änglarna och andevärlden har väglett dig hit i hopp om att du ska fördjupa dig på det själsliga planet.

Kursöversikt

Kursen är fördelad över minst 6 månader och 6 moduler.
En omfattande utbildning där teori och praktik varvas för att ge dig alla kunskaper du behöver för ditt mediumskap.

I den första modulen får du lära dig mer om mediumskap och vilka olika “klarsinnen” som finns. Du får även lära dig att börja meditera.

I den andra moduler får du lära dig om psykometri – att läsa av föremål och bilder, se auror hos människor, växter och djur samt om dina sju chakran.

I den tredje modulen och halvvägs i kursen, får du lära dig spå och ge vägledning med pendel samt lära dig mer om skillnaden mellan tarot och orakelkort samt hur du ger vägledning med orakelkort och om alternativvårdslagen.

I den fjärde modulen får du lära dig att kontakta dina guider och hur du jordar och beskyddar dig. Du får även lära dig ge healing med Angelic Flush teknik.

I den femte modulen och näst sista modulen får du lära dig mer om andevärlden. Hur det fungerar och hur du öppnar upp för att hålla privatsittningar eller om du så önskar, seanser. Du får också lära mer om hur du utför husreningar.

I den sjätte och sista modulen får du lära mer om tidigare liv samt mer om medialt företagande. Hur du kan nå ut genom marknadsföring. Hela kursen avslutas med ett slutprov som består av 2 frågor.

Frågor & svar

Kan vem som helst gå kursen?
Absolut! Alla har vi förmågan inom oss men ibland kan man behöva hjälp och få rätt verktyg för att ta fram dem.
 

Hur gammal måste man vara för att gå kursen?
Du måste vara minst 18 år gammal när kursen börjar.
 

Innebär kursen att hålla seanser?
Nej det är inget krav för kursen. Däremot får man gärna prova om så önskas.
 

Kan man få delbetala kursen?
Absolut! Alla har vi olika ekonomiska förutsättningar så du kan välja att delbetala på 2 gånger. Tag kontakt före beställning.

Studiehjälp

Om du behöver hjälp, har frågor eller funderingar under din studietid kan du skicka in dina frågor till elevmailen som du får tillgång till i samband med dina studier.

Elevmail besvaras 2 gånger i veckan, måndagar & torsdagar – under kontorstid, 8-16.

Studietid

Du läser kursen i din egna takt och får feedback på dina inlämningsuppgifter. Minsta studietid är 180 dagar (ca. 6 månader). Inom 12 månader från kursstart ska du vara färdig med samtliga inlämningsuppgifter och fått dem godkända för att erhålla diplom.

I kursen ingår 1 diplom och 1 certifikat: Du blir diplomerad medium samt certifierad i kursen Angelic Flush Healing.

Beställ kursen redan idag!

Din investering: 995 kr

Ord.pris 2450 kr. Gäller t.o.m. 12/4 2020.