Meditationskurs

Den här kursen är till för dig som har mycket stress runt dig och vill komma ner i varv men också för dig som önskar stärka kontakten med din själ och det andliga planet.

Inga förkunskaper krävs och passar såväl nybörjare som mer erfarna.

Vad gör den här kursen unik?

Kursen är skriven på ett tydligt och lättförståeligt sätt som gör att den passar alla. Oavsett om du är nybörjare för meditation eller om du önskar fördjupa dig ytterligare.

Varför ska du välja den här utbildningen?

Det är en utbildning som ger dig egen tid att utforska ditt inre samtidigt som den tar bort stress och får dig att känna balans och harmoni. Den är också utvecklande, såväl på det personliga planet som det andliga.

Kursöversikt

Kursen är fördelad över 6 veckor och efter avslutad utbildning ges du intyg på ditt deltagande.

I den första modulen får du lära dig olika andningsövningar och grundläggande kunskaper om kroppens chakran. Det blir även en del visualisering- och avslappningsövningar och du får lära dig att skapa din meditationsplats.

I den andra veckan får du börja med guidade meditationer och ska meditera 3 gånger under veckan. Du fortsätter även med andningsövningarna samt så får du lära dig mer om jordning, hur du kan beskydda dig själv och att affirmera.

I den tredje veckan får du fördjupa dig ytterligare och lära dig mer om guider, skyddsänglar, kraftdjur och ärkeänglar samt om budskap och symboler som dyker upp i dina meditationer. Du ska nu meditera 4 gånger den här veckan.

I den fjärde veckan fortsätter du dina meditationer och ska nu meditera 5 gånger under veckan. Du kommer varva guidade meditationer med tysta meditationer.

I den femte och näst sista veckan ska du meditera varje dag. Du får lära dig mer om naturväsen och ska också prova att meditera i naturen samt göra andningsövningar tillsammans med ett träd.

I den sjätte och avslutande veckan ska du även här meditera varje dag men också prova att skriva en egen, kort, guidad meditation. Samt övning för att stärka och höja din energi.

Frågor & svar

Kan vem som helst gå kursen?
Absolut! Alla är välkomna oavsett tidigare erfarenhet eller inte.

Hur gammal måste man vara för att gå kursen?
Du måste vara minst 18 år gammal när kursen börjar. Eller från 15 år genom målsmans tillstånd.

Under studietiden

Under de här 6 veckorna ska du även föra en dröm- och meditationsjournal samt skicka in inlämningsuppgifter efter varje vecka.

Studiehjälp

Om du behöver hjälp, har frågor eller funderingar under din studietid kan du skicka in dina frågor till elevmailen som du får tillgång till i samband med dina studier.

Elevmail besvaras 2 gånger i veckan, måndagar & torsdagar – under kontorstid, 8-16.

Beställ kursen redan idag!

Din investering: 750 kr