Önskar du vägleda andra och förmedla budskap från nära och kära i andevärlden? Hjälpa andra med känslomässigt helande och sprida änglarnas ljus? Då är det här rätt kurs för dig.

Den här distansutbildningen ger dig alla de kunskaper du behöver för ditt mediumskap. Enkla, konkreta metoder, för att komma i kontakt med änglarna och andevärlden. Förmedla budskap från de båda på olika sätt samt ge helande behandlingar i form av healing och själsmåleri.

Kursen erbjuder dig

38 filmer med lektioner, övningar och exempel.

• Möjlighet att studera via den plattform du än önskar. Kursverktyget är kompatibelt med såväl mobiltelefon som surfplatta och dator.

• Löpande kontakt via telefon och/eller e-post för hjälp, frågor och vägledning i dina studier.

• Certifiering efter kursens slut och godkända inlämningsuppgifter.

• Att komma i kontakt med änglarna och andevärlden behöver inte vara svårt och invecklat. Tillsammans med mig, guidar jag dig genom olika ämnen för att ge dig baskunskaper och för att sen låta dig utvecklas och forma ditt mediumskap.

• Kursen är indelad i fyra moduler och består av 29 delar där du får lära dig allt ifrån psykometri till änglakunskap.

Modul 1

I den första modulen får du lära dig mer om mediumskap och vilka olika “klarsinnen” som finns. Du år även lära dig meditera, läsa av föremål och bilder, se auror hos människor, växter och djur, spå och ge vägledning med pendel samt lära dig mer om etik och moral – vad du bör tänka på och vad alternativvårdslagen säger.

Modul 2

I den andra modulen får du lära dig mer om skillnaden mellan tarot och orakelkort samt hur du ger vägledning med orakelkort. Du får även kontakta dina guider och skyddsänglar samt öppna upp för att börja måla psychic art och helande energimålningar samt lära dig ge healing till vuxna, barn och djur.

Modul 3

I den tredje och näst sista modulen får du lära dig mer om andevärlden. Hur det fungerar och hur du öppnar upp för att hålla privatsittningar eller om du så önskar, seanser. Du får också lära mer om hur du utför husreningar på olika sätt samt kopplar upp dig för att skriva automatskrift.

Modul 4

I den fjärde och sista modulen får du lära mer om själsgrupper och tidigare liv, hur du får kontakt med naturväsen samt mer om medialt företagande. Hur du kan nå ut genom marknadsföring, ger ut böcker, cd, kort – vad man ska tänka på och vad lagen säger. Hela kursen avslutas med ett slutprov som består av 3 frågor.

Kommande kursdatum:


Modul 1

1 januari 2019
 

Modul 2
1 maj 2019


Modul 3

1 augusti 2019

Modul 4
1 december 2019

Betalning

Varje modul faktureras var för sig och ska vara betald 30 dagar före aktuell modul startar. Du kan när som helst avbryta dina studier efter modul 1 och kursen är inte bindande.

995 kr per modul inkl. moms. Totalt 4 moduler.

995 kr

per modul. 

Total kostnad
för kursen är 3980 kr.

Som elev får du också tillgång till en speciell grupp på Facebook där du kan interagera tillsammans med andra elever. Den här kursen kommer också till min engelska sida under 2019 så därför kommer information skrivas både på svenska & engelska.

I gruppen kan du öva och träna tillsammans med andra, fråga andra hur de gjorde vissa uppgifter  m.m.

Verktygspaket

Om du önskar kan du välja till ett “verktygspaket” som behövs för kursen, innehållande:

  • Torrpastellkritor (värde ca. 59 kr)
  • Änglaråd orakelkort (värde 379 kr)
  • Pendel (värde ca. 49 kr)

Ditt pris: 300 kr (Du sparar: 187 kr)

Kursanmälan öppnar 1 september 2018!

Din investering: 3980 kr

Önskar du hellre gå platsförlagda utbildningen?