Önskar du vägleda andra och förmedla budskap från nära och kära i andevärlden? Hjälpa andra med känslomässigt helande och sprida änglarnas ljus? Då är det här rätt kurs för dig.

Den här platsförlagda utbildningen ger dig alla de kunskaper du behöver för ditt mediumskap. Enkla, konkreta metoder, för att komma i kontakt med änglarna och andevärlden. Förmedla budskap från de båda på olika sätt samt ge helande behandlingar i form av healing och själsmåleri.

Kursen erbjuder dig

• 4 platsträffar under ett år á 2 dagar. Totalt 8 utbildningsdagar där vi tillsammans går igenom aktuell kursmodul och gör olika övningar.

• Certifiering efter kursens slut och godkända inlämningsuppgifter.

• Att komma i kontakt med änglarna och andevärlden behöver inte vara svårt och invecklat. Tillsammans med mig, guidar jag dig genom olika ämnen för att ge dig baskunskaper och för att sen låta dig utvecklas och forma ditt mediumskap.

• Kursen är indelad i fyra moduler och består av 29 delar där du får lära dig allt ifrån psykometri till änglakunskap.

Modul 1

I den första modulen får du lära dig mer om mediumskap och vilka olika “klarsinnen” som finns. Du år även lära dig meditera, läsa av föremål och bilder, se auror hos människor, växter och djur, spå och ge vägledning med pendel samt lära dig mer om etik och moral – vad du bör tänka på och vad alternativvårdslagen säger.

Modul 2

I den andra modulen får du lära dig mer om skillnaden mellan tarot och orakelkort samt hur du ger vägledning med orakelkort. Du får även kontakta dina guider och skyddsänglar samt öppna upp för att börja måla psychic art och helande energimålningar samt lära dig ge healing till vuxna, barn och djur.

Modul 3

I den tredje och näst sista modulen får du lära dig mer om andevärlden. Hur det fungerar och hur du öppnar upp för att hålla privatsittningar eller om du så önskar, seanser. Du får också lära mer om hur du utför husreningar på olika sätt samt kopplar upp dig för att skriva automatskrift.

Modul 4

I den fjärde och sista modulen får du lära mer om själsgrupper och tidigare liv, hur du får kontakt med naturväsen samt mer om medialt företagande. Hur du kan nå ut genom marknadsföring, ge ut böcker, cd, kort – vad man ska tänka på och vad lagen säger. Hela kursen avslutas med ett slutprov som består av 3 frågor.

Kommande kursdatum:


Modul 1

Lördag 12 januari 2019 kl. 10-18
Söndag 13 januari 2019 kl. 10-16

Modul 2

Lördag 18 maj 2019 kl. 10-19
Söndag 19 maj 2019 kl. 09-14


Modul 3

Lördag 3 augusti 2019 kl. 10-18
Söndag 4 augusti 2019 kl. 10-16

Modul 4

Lördag 7 december 2019 kl. 10-19
Söndag 8 december 2019 kl. 10-18

Plats: Min butik & mottagning i Ekshärad – Värmland.

Betalning

Varje modul faktureras var för sig och ska vara betald 30 dagar före aktuell modul startar. Kursen är ej bindande.

1495 kr per modul inkl. moms. Totalt 4 moduler.

Pärm med kursmaterial, orakelkort, pendel & färger ingår i kursen!

1495 kr

per modul. 

Total kostnad
för kursen är 5980 kr.

Som elev får du också tillgång till en speciell grupp på Facebook där du kan interagera tillsammans med andra elever. Den här kursen kommer också till min engelska sida under 2019 så därför kommer information skrivas både på svenska & engelska.

I gruppen kan du öva och träna tillsammans med andra, fråga andra hur de gjorde vissa uppgifter  m.m.

Kursanmälan öppnar 1 september 2018!

Din investering: 5980 kr

Önskar du hellre gå distansutbildningen?