Angelic Flush Healing

Önskar du kunna ge healing till dig själv och andra? Lära dig skicka distanshealing? Ge healing till såväl vuxna som barn & djur? Då är det här en kurs för dig! Kursen passar både dig som nybörjare men också för dig som vill bredda dina healingkunskaper.

Kursen är på två veckor och efter godkända inlämningsuppgifter blir du certifierad.

Vad gör den här kursen unik?

Kursen är skriven på ett tydligt och lättförståeligt sätt som gör att den passar alla! Den är också kanaliserad av Daniel Larsson och han är även den enda i världen som erbjuder certifikat just i den här metoden!

Varför ska du välja den här utbildningen?

Det är en fantastisk healingmetod som går snabbt att skicka men som är mycket effektiv och kraftfull!

Kursöversikt

Kursen är fördelad över 2 veckor och det här är en fantastisk healingmetod som är kanaliserad av Daniel Larsson med inspiration efter Meridian Flush Healing. Där Daniel med tiden utvecklade en egen, än mer kraftfull variant tillsammans med änglarna. Den är ett kraftfullt verktyg att använda för att släppa och transformera, blockeringar som håller oss tillbaka. Det kan vara blockeringar från ditt nuvarande liv men också tidigare liv som du har levt. Healingen kan ges till både barn och vuxna samt djur.

Den första veckan får du lära dig allt du behöver veta för healingmetoden. Du får grundläggande kunskaper inom chakra, aura, axiatonala linjer och meridianer samt lära dig mer om ärkeänglarna Mikael och Raphael. Du kommer också bli initerad vid två tillfällen samt ge dig själv energiförstärkare och ge healing till klienter.

Den andra veckan ska du ge healing till dina klienter, fast den här gången på distans. Du ska också ge dig själv healing. 

Frågor & svar

Kan vem som helst gå kursen?
Absolut! Alla har vi förmågan inom oss. Men personer som har ICD/Pacemaker eller är gravida bör inte gå kursen. Då den kan vara kraftigt utrensande och energierna starka.

Hur gammal måste man vara för att gå kursen?
Du måste vara minst 18 år gammal när kursen börjar.

Jag har gått kursen hos någon annan och fått diplom men vill få ett certifikat, är det möjligt?
Självklart! För att begära ett certifikat så behöver du göra en prövning i kursen, vilket kostar 300 kr inkl. moms. Tag kontakt via e-post vid intresse.

Certifikat vs Diplom?
Daniel är den enda i världen som erbjuder certifiering i denna kursen men personer som fått certifikat får utbilda andra och ge diplom. Skillnaden mellan certifikat och diplom är att en certifierad person får utbilda andra och ge diplom medan en diplomerad person endast får ge healing men inte utbilda andra.

Studiehjälp

Om du behöver hjälp, har frågor eller funderingar under din studietid kan du skicka in dina frågor till elevmailen som du får tillgång till i samband med dina studier.

Elevmail besvaras 2 gånger i veckan, måndagar & torsdagar – under kontorstid, 8-16.

Beställ kursen redan idag!

Din investering: 350 kr

Ord.pris 750 kr. Gäller t.o.m. 12/4 2020.