Delbetalning?
Alla har vi olika förutsättningar och alla ska ha möjligheten att ta del av Daniel’s kurser. Därför kan du, om du önskar, välja att delbetala dina kurser så att det passar dig bättre. Hör av dig om det innan du lägger din beställning genom att skicka ett mail till: hello@angelmedium.love

Änglarådgivare

Önskar du lära dig att använda och tolka orakelkort för att ge vägledning till andra? Lära dig mer om ärkeänglarna och att kunna ge enklare råda till andra med änglarnas hjälp? Då är det här en kurs för dig! Kursen passar både dig som nybörjare men också för dig som vill fördjupa dig ytterligare inom orakelkort.

Pris: 550 kr

Änglamedium

Den här kursen ger dig alla de kunskaper du behöver för ditt mediumskap. Enkla, konkreta metoder, för att komma i kontakt med änglarna och andevärlden. Förmedla budskap från de båda på olika sätt som t.ex. via privatsittningar, samt ge helande behandlingar i form av healing och själsmåleri samt utföra husreningar. Inga förkunskaper krävs, bara ett öppet sinne!

Pris: fr. 995 kr

22 dagars healing med änglarna

Intensivt healingprogram för dig som önskar nå en förändring och få en reboot för att stärka dig själv. Praktiska övningar varvat med teori och distanshealing.

Pris: 750 kr

Änglakunskap

Upptäck ärkeänglarna och dess fantastiska egenskaper. Höj dig vibration och lär hur du kommer i kontakt med dem samt hur du kan använda dig av deras hjälp.

Pris: 1450 kr

Intuitiv natur- & djurkommunikatör

I den här kursen får du lär mer om naturväsen och hur du kan kommunicera med dem och djur. Du får också lära dig trummeditation och djurguider samt att trumma.

Pris: 1450 kr

Medial utveckling I

Önskar du upptäcka din intuition? Kanske vill du prova på innan du går en mer omfattande mediumkurs? Då är det här en bra kurs för dig. Den här kursen passar dig som är nybörjare men också dig som önskar friska upp dina kunskaper.

BLACK FRIDAY 29/11 – 60% RABATT PÅ DENNA KURS. DITT PRIS: 220  KR
Erbjudandet gäller fram tills kl.23.59 den 29 november 2019.

Pris: 550 kr

Angelic Flush Healing

Önskar du kunna ge healing till dig själv och andra? Lära dig skicka distanshealing? Ge healing till såväl vuxna som barn & djur? Då är det här en kurs för dig! Kursen passar både dig som nybörjare men också för dig som vill bredda dina healing-kunskaper och upptäcka ärkeänglarnas helande förmågor.

Pris: 550 kr

Medial utveckling II

Det här är fortsättningskursen på Medial utveckling och låter dig gå in mer fördjupande inom olika ämnen för att förstärka din intuition. Kursen passar dig som studerat Medial utveckling I.

BLACK FRIDAY 29/11 – 60% RABATT PÅ DENNA KURS. DITT PRIS: 220  KR
Erbjudandet gäller fram tills kl.23.59 den 29 november 2019.

Pris: 550 kr

Avancerat änglamediumskap

Information kommer inom kort.

Pris: 2450 kr

Den andliga kompassen

Kurs för dig som önskar få ett andligt uppvaknande, veta ditt livssyfte samt få vägledning i hur du kan gå framåt med hjälp av olika verktyg.

Pris: 1450 kr

Spirituellt måleri I

En rolig, lättsam & energiberikande kurs som låter dig öppna upp och förmedla konstverk från änglarna & andevärlden. Varje målning blir unik fylld med gudomlig healing. Inga förkunskaper krävs och kursen passar alla som önskar börja med denna form av helande måleri.

Pris: 550 kr

Mediumkurs

Önskar du vägleda andra och förmedla budskap från nära och kära i andevärlden? Lära dig healing och hjälpa andra med känslomässigt helande? Då är det här rätt kurs för dig. Den här distansutbildningen ger dig alla de kunskaper du behöver för ditt mediumskap. Enkla, konkreta metoder, för att komma i kontakt med andevärlden. Inga förkunskaper krävs, bara ett öppet sinne!

BLACK FRIDAY 29/11 – 60% RABATT PÅ DENNA KURS. DITT PRIS: 980  KR
Erbjudandet gäller fram tills kl.23.59 den 29 november 2019.

Pris: 2450 kr

Spirituellt måleri II

Fördjupningskurs för dig som läst Spirituellt måleri I. Du får öppna upp ditt målande mer och måla änglar och guider men också lära dig hur du kan förstärka dina energimålningar på olika sätt.

Pris: 550 kr

Änglacoach

Genom den här kursen får du lära dig att hjälpa andra med att manifestera sina drömmar och visioner, förstå sitt livssyfte samt ge verktyg för att kunna attrahera det liv som dem önskar. Gå kursen för att hjälpa dig själv med positiv förändring eller för att hjälpa andra.

Pris: 2450 kr

Workshops

Änglaworkshop

Arrangeras vid förfrågan.

Medial workshop

Arrangeras vid förfrågan.

Spirituellt måleri

Arrangeras vid förfrågan.