Kom igång guide

En steg för steg guide för hur du studerar via kursverktyget på hemsidan.
Kursverktyget finner du på din sida efter att du loggat in!

1. Efter att du köpt din kurs hamnar den under “Kurser” på din egna kundsida här på hemsidan. Börja med att logga in. Det gör du i menyn under figuren till höger i menyn. Klicka där och välj därefter “Mitt konto”.

2. Efter att du har öppnat sidan Mitt konto, väljer du “Kurser” i menyn till vänster som dyker upp.

3. När du har gjort det, då kommer en kursöversikt på alla dina aktuella och tidigare kurser. Du kan se hur långt du kommit och fortsätter när du önskar.

4. För att läsa en kurs, klicka på dess namn så kommer en förteckning upp.

5. När du läst en del klart, måste du markera delen som fullförd för att det ska sparas och för att sedan kunna läsa nästa del. Det gör du genom att klicka på knappen Fullförd.

6. När du gjort det får du en bekräftelse och du klickar då på knappen Nästa del för att gå vidare.

7. När du slutfört kursen får jag ett meddelande om detta. Om kursen är diplomerande skickas det ut ett diplom till din e-post adress som du kan skriva ut. I några kurser som t.ex. Änglamedium och Angelic Flush Healing ingår certifikat och dessa skickas hem till dig.

Om du har några frågor eller funderingar så är du välkommen att skicka ett meddelande till mig så hjälper jag dig. Du kan också se FAQ sidan där du kan se de mest vanliga frågorna och svaren.

Lycka till!

Kursverktyget fungerar på alla plattformar, mobil, surfplatta eller dator. Studera vart du vill, när du vill!