Kom igång guide

En steg för steg guide för hur du studerar via nya kursverktyget på hemsidan.
Kursverktyget finner du på din sida efter att du loggat in!

1. Efter att du köpt din kurs hamnar den under “Mina kurser” på din egna kundsida här på hemsidan. Börja med att logga in. Det gör du i menyn under figuren till höger i menyn. Klicka där och välj därefter “Mitt konto”.

2. Efter att du har öppnat sidan Mitt konto, väljer du “Mina kurser” i menyn till vänster som dyker upp.

3. När du har gjort det, då kommer en kursöversikt på alla dina aktuella och tidigare kurser. Du kan se hur långt du kommit och fortsätter när du önskar.

4. För att läsa en kurs, klicka på knappen: Gå till kurs.

5. När du har gjort det så kommer du till en översikt för vald kurs och kursdelarna visar som nedan:

6. För att starta en del, klicka på knappen START längst till höger för det du vill läsa. Till vänster finns en markering som visar om delen är läst eller inte. Om det är en halvmåne så är den inte läst/fullförd men om den är grön så är det delen klar.

7. När du läst en del klart, måste du markera delen som fullförd för att det ska sparas och för att sedan kunna läsa nästa del. Det gör du genom att klicka på knappen:

8. När du slutfört en kurs så markeras det på kurssidan med att ikonen får texten Fullförd och ser då ut så här:

9. Om kursen du läst är diplomerande skickas det ut ett diplom till din e-post adress som du kan skriva ut. I några kurser som t.ex. Änglamedium, Änglarådgivare och Angelic Flush Healing skickas certifikatet/diplomet hem till dig.

Om du har några frågor eller funderingar så är du välkommen att skicka ett meddelande till mig så hjälper jag dig. Du kan också se FAQ sidan där du kan se de mest vanliga frågorna och svaren.

Lycka till!

Kursverktyget fungerar på alla plattformar, mobil, surfplatta eller dator. Studera vart du vill, när du vill!

Obs!
Om du studerar via din mobiltelefon så kommer menyn i kursverktyget att visas först och all text kommer nedanför så du måste scrolla neråt.