Har du besök från andevärlden hemma hos dig? Kanske hör eller ser du fenomen som du inte kan förklara eller känns energin tung och du blir påverkad av den hemma?

Under en husrening, går Daniel runt i hemmets samtliga rum tillsammans med dig och känner av energin och ser om någon från andevärlden finns där. Ibland kan det även röra sig om energirester från tidigare händelser och personer som bott på platsen.

Efter att han känt av hemmet sätter ni er tillsammans och Daniel beskriver djupare det han fått till sig och förmedlar det som kommer från andevärlden. Du har också möjlighet att ställa frågor.

Slutligen så går Daniel runt och gör en omfattande rening i hemmets samtliga rum tillsammans med ärkeängel Mikael. Beroende på energin om det t.ex. är poltergeist fenomen, voodoo eller andra mörka krafter har han även andra metoder som han tillämpar med gott resultat. 

En husrening tar ca 1-4 timmar att utföra beroende på hur stort boende du har och vad som finns där. Ibland kortare och ibland längre tid.

Din investering
fr. 700 kr + reseersättning om 18,50 kr/mil. Om platsen har mer än 30 mil tur och retur så tillkommer även kostnad för övernattning. T.ex. vandrarhem o.liknande.


Om du har fler än 6 rum, tag kontakt via e-post så får du ett kostnadsförslag.

Daniel reser över hela Sverige men kan även ta sig an uppdrag i övriga Norden samt Europa/Världen. Daniel åker även till företag som behöver hjälp.

Fyll i formuläret här nedan och skicka in din förfrågan så återkommer Daniel inom kort. Obs! Ej bindande.