Harmoni

Hej på er alla & god fortsättning på midsommaren! Eller vad man nu säger. Trevlig midsommar önskar jag er allihopa iallafall 🙂

Idag är det midsommardagen. Om några dagar vänder det och börjar bli mörkare kvällar igen. Jag tycker om sommaren men våren och framförallt hösten är mina favoriter. Våren för naturens vaknande från lång vila och hösten för dess klara luft och förberedelser till vila.

Mitt personliga kort för idag är Harmoni. Jag känner harmoni för att många bitar faller på plats och att allt är som det ska vara. Änglamediumutbildningen jag ska börja hålla från i höst är fullbokad och intresse finns redan för nästa start i januari. Min butik & mottagning utvecklas, likaså mitt företag och planer för framtiden.

Just nu är det även många energier i omlopp och luften mellan världarna är extra tunn i dessa tider. Något som jag märkt av ang energierna är att jag knappt har sovit på tre dygn. Har du också märkt av energierna?

Imorgon, söndag, är det dags för distanshealing via facebook igen. Missa inte det! Apropå healing så kan du nu också gå en healing kurs via min hemsida så ta gärna del av den.

Önskar dig en strålande dag i ljus & kärlek!

Daniel