Vår älskade ara papegoja "Aran" som tyvärr gick över till andra sidan efter medfödd sjukdom 2017.

Daniel älskar djur och har både papegojor, hundar och katter själv så han vet hur det känns när man förlorar dem genom att de springer bort eller blir sjuka och i värsta fall går över till andra sidan.

Därför vill Daniel hjälpa dig så gott han kan med att vända sig till änglarna och andevärlden för hjälp när ditt djur sprungit bort eller om de behöver healing. Som tack önskar Daniel att du donerar till min insamling via WWF.

Daniel kan aldrig ge några garantier för att han kommer hitta ditt djur men han ska göra sitt allra bästa för att försöka hjälpa dig genom att tona in. Därför är det bra om du fyller i formuläret här på sidan så utförligt du kan, så blir det också lättare för Daniel att tona in. Daniel ger svar via e-post och vid många förfrågningar så kan det dröja någon dag då Daniel gör detta i mån av tid.

Stoppa tjuvjakten!

Världens elefanter, noshörningar och tigrar hotas av utrotning. Den illegala handeln och tjuvjakten bara fortsätter att öka. Genom att gå tillsammans så kan vi hjälpa WWF att fortsätta kämpa för att stoppa hela kedjan – från tjuvjakt och smuggling till efterfrågan. Du kan göra skillnad och inget belopp är för litet!

Skicka förfrågan: