Hej fina följare!
Det är en svår tid som präglar världen idag. Inte nog med smittan, Covid-19, som sprids så är världen i ett järngrepp. Tusentals personer varslas från sina arbeten och företagare går i konkurs. Speciellt småföretagare drabbas hårt av den tid vi har nu och den tid som väntar oss.

 
Vid sidan av mitt företag har jag en anställning inom vården och den arbetsgivaren har tillfälligt stoppat bisysslor pga det rådande läget vilket gör att jag inte tillåts hålla evenemang där jag möter människor personligen. T.ex. hålla seanser, husreningar, privatsittningar, kurser och workshops, åka runt på mässor eller ens ha min fysiska butik öppen. Det påverkar företaget hårt och för tillfälligt ser det inte så ljust ut.

 
Genom åren som gått har jag kämpat och haft både motvind men också mycket medvind. Jag brinner för det jag gör och jag vet att det här är mitt kall. Att sprida ljus och kärlek, höja medvetenheten hos andra om änglarna och andevärlden. Låta andra inspireras och finna sin andliga väg för ett liv i harmoni och kärlek.

 
Så istället för det vanliga änglapartyt som jag brukar hålla första måndagen varje månad vi facebook, blir det denna gång en alternativ version där man istället betalar 30 kr per fråga, just för att försöka rädda mitt företag så att jag kan fortsätta att sprida ljuset.

 
På sidan här hittar du också fler erbjudanden om du önskar stötta mitt ljusarbete vidare genom olika distanskurser och tjänster till kraftigt rabatterade priser.

 
Om man inte önskar vägledning idag men ändå känner att man vill bidra en slant, kan man swisha till: 1234849766, skriv då Donation som meddelande.

 
Från 6/4 t.o.m. 12/4 gäller 30 kr per fråga och jag kommer skicka ut vägledning löpande och målet är att du inte ska behöva vänta mer än max 48h efter att du skickat in din fråga. För att beställa en fråga, klicka på den här länken: http://www.angelmedium.love/produkt/anglalasning-1-fraga/

 
Det är enormt svårt att försöka beskriva situationen men hoppas du fått en inblick. 

 
Jag är oerhört tacksam för att ni finns och även om man inte bokar vägledning eller har möjlighet med donation så har jag full förståelse även för det.

 
Jag önskar er alla en fortsatt fin kväll & tackar dig för att du tog dig tiden att läsa mitt inlägg. 
Kram i ljus & kärlek,
Daniel Larsson

Om man inte önskar vägledning, kurs eller några andra tjänster men ändå känner att man vill bidra med en slant kan man swisha och ange Donation som meddelande. Alla bidrag tas tacksamt emot oavsett belopp.

123 484 97 66