Certifikat - Diplom?

Vad innebär det egentligen att bli certifierad eller diplomerad hos Daniel Larsson?
Vem som helst kan arbeta som t.ex. medium och man behöver inget certifikat eller diplom. Det finns de som inte har certifiering men är minst lika bra som de som har certifikat och tvärtom.

Klienter kan dock få ett större förtroende om man har certifikat eller diplom. Men det kan som sagt vara lite vilseledande också eftersom det inte behöver betyda att man är kompetent.

Efter att man blivit certifierad eller diplomerad hos Daniel Larsson så har man också ett eget ansvar att fortlöpande ta hand om den egna utvecklingen. Även om du vid certifieringen är godkänd och visat prov på dina kunskaper så kan du försvaga länken till t.ex. andevärlden om du inte gör något med det.

 

Certifikat
Ett certifikat hos Daniel Larsson innebär att du besitter goda kunskaper inom ämnet och blir som en bekräftelse för dig att du har kunskapen. Med ett certifikat får du också lära ut dina kunskaper vidare till andra. Dock ej med hjälp av kursmaterial från hemsidan utan du måste skriva ett eget material, om inget annat framgår i kursen.

 

Diplom
Ett diplom hos Daniel Larsson innebär att du även här besitter goda kunskaper men inte att du får lära ut kursen vidare. Det är också en form av intyg på att du har deltagit och fullfört en kurs.