Vägledning & helande budskap från änglarna

En änglaläsning är mer än att se in i framtiden. Det är ett sätt att ge stärkande, positiva budskap, verktyg och vägledningen du behöver här och nu. En läsning syftar till att lyfta, motivera och uppmuntra dig att nå din fulla potential. Det är en djupgående läsning som ger dig uppmuntringen du behöver för att gå framåt på din personliga resa.
 

Kanske behöver du vägledning om ditt arbete, kärleken, livssyfte? Jag gör en allmän läggning för dig här & nu samt att du får möjligheten att ställa egna frågor som du önskar vägledning i. Obs! Budskap från andevärlden ges inte under änglaläsning och sådana frågor kommer att hoppas över, för det behöver man boka en privatsittning. Detsamma gäller frågor som bryter mot riktlinjerna här nedan.

  

Leverans
Änglaläsning sker på distans och kommer att skickas till din e-post vanligtvis inom 4 dagar från efter det att du beställt. Ibland kan det dock dröja upp till 15 dagar från din beställning om det är lång kö.

Om du inte finner mailet kolla i Skräppost. Angelic Enlightenment eller Daniel Larsson som avsändare.

Din investering:
Änglaläsning, 200 kr
Allmän vägledning + vägledning i 3 frågor du har.
 

Just nu 20% rabatt & du betalar endast 160 kr

Din investering:
Änglaläsning, 400 kr
Allmän vägledning + vägledning i 6 frågor du har.
Önskar du än fler frågor kostar dessa 30 kr/st.

Just nu 20% rabatt & du betalar endast 320 kr

Tänk på att…

  • Jag erbjuder 100% tystnadsplikt och kommer inte delge någon information till någon annan om dig eller vad som framkommit i en reading.
  • Vägledningen är endast för dig och jag kommer inte att utföra readings på en tredje part. Du kan alltså inte fråga åt någon annan då de själva måste fråga mig.
  • Du måste vara minst 18 år för att boka en reading hos mig.
  • Juridisk, medicinsk eller finansiell rådgivning kommer inte att ges.
  • Jag gör inte readings om död, svår sjukdom eller spel och lotteri.
  • Om du nyligen fått en reading av någon annan på en viss fråga, bör du vänta några månader innan du ställer samma fråga hos mig.
  • Jag gör ingen reading där du har för avsikt att kontrollera en annan readers vägledning, om den är korrekt eller inte.