Inspiration

Hej!
Så var man hemma igen, efter en vecka i Glastonbury. En vecka som gav mig kraft och inspiration till mina kommande projekt och där jag är i livet just nu.

En hel del beställningar och mail har inkommit under veckan och dessa kommer jag börja beta av idag och till dig som beställt änglaläsningar kan det dröja ända tills fredag innan jag hunnit ikapp alla.

För i övrigt under augusti så har jag två större projekt att färdigställa. Det ena är min mottagning och det andra är min meditationsplats. Där kommer jag även att ha en meditationscirkel så småningom.

Du har väl inte missat “Månadens vägledning” som jag började med idag, 1 augusti. Den 1:a varje månad får du den via mina sociala medier (Facebook & Instagram) och där du får välja 2 kort för vägledning under månaden.

Med det önskar jag dig en strålande dag!
Med ljus & kärlek,
Daniel

No Comments

Post A Comment

tre × ett =