Hemresan

Hej!
Då var en vecka redan till ända. En helt fantastisk vecka med allt som vi fått vara med om. Hemresan påbörjades med buss vid 06.15. Sen med alla väntetider och försenat plan landade vi på Arlanda, strax före 00. Väl där hamnade vi i den längsta passkontrollen jag varit med om. Det i sin tur resulterade i att vi missade sista bussen till Karlstad och blev kvar på Arlanda.

Så i skrivande stund har jag nyss vaknat efter att ha försökt slumrat på en bänk, i väntan på att klockan ska bli 09.15 så man får ta bussen hem. Sovit totalt kanske 1-1,5h på 24h. Lagom mör i kroppen. När vi kommer till Karlstad återstår också bilresa hem på ca. 1,5h så hemresan hamnar på ca. 33,5 h. Men jag är tacksam för veckan som varit så det får vara värt besväret. Kunde ju ha varit värre! Dessutom är det en mening med allt som sker och universum ville väl att vi skulle skynda långsamt tillbaka till vardagen.

Med det önskar jag dig en fin dag!
Med ljus & kärlek,
Daniel

No Comments

Post A Comment

12 + nitton =