Privatsittning

Under en privatsittning är det bara du som klient och jag som medium som medverkar. Jag förmedlar de som kommer från andevärlden för att hälsa på dig eller för att de har något att berätta för dig. Det finns inga garantier för vem som kommer att komma igenom. Även om du hoppas att t.ex. din mormor ska komma, är det inte säkert att hon gör det denna gång.

Jag förmedlar det jag får till mig och om du inte förstår eller vet vem en person kan vara som kommer igenom, skriv ner det och fråga bland dina vänner eller din familj. På så vis släpper du det för tillfället och kan fokusera vidare på vad som sägs under sittningen.

När jag förmedlat det de har att säga ges du tillfälle att ställa frågor till de som kommit. Även här kan jag inte garantera att de svarar och om de svarar så svarar de inte nödvändigtvis det du vill att de ska svara utan de svarar ärligt. Frågor om sjukdom, död eller spel kommer inte ställas.

När du bokar en privatsittning får du också välja mellan ett själsporträtt, vilken jag målat innan din sittning eller att få distanshealing i 15 minuter.

En sittning tar ca 45-60 minuter och efter det kommer den att avslutas.

Jag erbjuder även privatsittningar via telefon och jag ringer upp dig på överenskommen tidpunkt. Du kan även få sittningen inspelad och skickade till din e-post efter att sittningen har avslutats.

Din investering:
Privatsittning i Ekshärad, 500 kr
Privatsittning via telefon, 400 kr

Boka här

Om ni är flera personer som önskar privatsittning på samma ort eller önskar miniseans så kan jag komma hem till er. Reseersättning tillkommer då om 18.50/mil. Pris för miniseans om 3-8 personer är 250 kr/deltagare och tiden är ca.1-1,5h.