Intressanmälan: Änglamediumutbildning 2018

Önskar du vägleda andra och förmedla budskap från nära och kära i andevärlden? Hjälpa andra med känslomässigt helande och sprida änglarnas ljus? Då är det här en utbildning för dig.

Kursbeskrivning
Kursen sträcker sig över 1 år med 4 helgförlagda utbildningsträffar och däremellan egenstudier. Det finns många olika varianter på mediumutbildningar och den jag tillämpar är en utbildning där du arbetar med änglarna på olika plan – för olika områden. Under utbildningens gång får du lära dig kommunicera med såväl änglarna som andevärlden och lära dig förmedla budskap från de båda. Efter avslutad utbildning och avlagt slutprov blir du diplomerad och kan titulera dig änglamedium.

Diplomering
Efter att du deltagit på samtliga utbildningsträffar, lämnat in hemuppgifter och avlagt slutprov, blir du diplomerad och kan officiellt arbeta som änglamedium.

Ingår
Kompendium för varje kursdel samt de verktyg du behöver för kursen som t.ex. orakelkort, pendel och färger ingår.

Övrigt
18 års gräns gäller för att delta i utbildningen. Från 16 år med målsmans godkännande & ansvar.
Minst 6 deltagare, max 10 per kurs.

Om det är många från en plats i Sverige kan jag komma till er och hålla kursen. Då gäller minst 8 deltagare, max 12 per kurs. Det kan vara bra att veta om ni är ett gäng eller om ni är en förening som önskar boka mig.

Kurslängd
Kursen sträcker sig över 1 år med 4 helgförlagda utbildningsträffar á 2 dagar och där emellan egenstudier.

Kursstart
September 2018

Kursavgift
1495 kr per del. Totalt 5980 kr inkl. moms.

Betalning
Varje kursdel ska vara betald senast 30 dagar före aktuell kursdel. Fakturering sker genom Cool Company AB.

Förkunskaper
Inga förkunskaper behövs.

Plats
Värmland. Mer specifik plats kommer inom kort då den inte är bokad ännu.

Intresseanmälan

Om du är intresserad utav att delta, skicka in en intresseanmälan. Jag återkommer till dig under våren för att bekräfta om du fortfarande är intresserad så denna är INTE bindande.