Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna. Det kan vara leveranstider, användarguider m.m. Om du inte hittar din fråga här så vänligen kontakta mig så besvarar jag den gärna.

Vart hittar jag kursen som jag har köpt?
Du hittar dina kurser under ditt konto som du skapade när du gjorde din beställning. Kontot finner du under figuren uppe till höger i menyn.

Jag har gjort klart en kurs, när kommer diplomet?
Diplom kommer till din e-post inom ett par dagar. Om många elever blir klara samtidigt kan det dröja upp till en vecka. Vid änglamediumkursen, skickas diplom per vanlig post och det tar ca 1-2 veckor.

Hur lång tid tar det när man beställer en målning?
De allra flesta målningar blir klara och skickas till dig inom 1-2 veckor från det att du gjorde din beställning. Om det är hög efterfrågan så kan det dröja lite extra men i så fall står detta under Själsporträtt eller Änglamålning i menyn.

Hur läser jag mina kurser?
Du hittar dina kurser under ditt konto som du skapade när du gjorde din beställning. Kontot finner du under figuren uppe till höger i menyn. Väl på din kundsida finns en meny till höger där det står Kurser. Klicka där så kommer en förteckning upp på dina samtliga kurser, hur långt du kommit i respektive kurs m.m. Det finns en enkel användarguide som du hittar här.

Jag har beställt änglaläsning, varför dröjer vägledningen?
I perioder är det många som beställer en änglaläsning och det kan därför dra ut på tiden. Målet är att du inom 24-48h ska få din vägledning men är det kö kan det ta upp till 3-4 dagar. Vid längre kö, meddelas detta på sidan om änglaläsning.

Jag har köpt en meditation och undrar om jag får spela upp den i min meditationsgrupp?
Ja det får du, så länge som det är ett slutet sällskap. Vid större arrangemang får du inte det. Däremot så får du inte spela upp Regression till annat liv då den är knuten till en person. Du kan däremot be om att få köpa en version för grupper. Är du osäker vad du får spela upp eller inte, vänligen kontakta mig innan uppspelning.

Jag är under 18 år men önskar läsa en kurs, kan jag det?
Jag tillämpar 18 års gräns på samtliga kurser men om målsman godkänner och ansvarar för dig, får du gärna läsa mina kurser om du är minst 16 år. Tag gärna kontakt före beställning.

Kan man beställa ett själsporträtt till en vän?
Absolut kan du göra det. Många väljer att ge bort en tavla i födelsedagspresent. Tänk på att skriva i meddelanderutan som finns i kassan, namnet på den som ska få tavlan. Både för- och efternamn. Önskvärt är om du också skickar en bild. Bilden kan du skicka till daniel@anglaenergi.se Ange ditt ordernr som meddelande.

Jag har gått en kurs och undrar om jag får använda ditt material för att lära andra?
Nej det får du inte. Nedladdat material i form av artiklar, dokument, kurser och meditationer får endast användas för privat bruk. Ingen del av materialet får kopieras, tryckas eller mångfaldigas av någon anledning eller i något som helst syfte, elektroniskt, mekaniskt, bandinspelning eller dylikt utan tillstånd av Daniel Larsson.