Böcker & orakelkort

Upptäck änglarna med mina böcker & orakelkort!

Bok: Änglaenergi

Tanken med den här boken är att väcka ditt intresse för änglarna och låta dig ta del utav min kunskap. På så vis skapar det ringar på vattnet som höjer din medvetenhet om att alla har vi änglar runt oss och alla kan vi kommunicera med dem.

I den här boken får du lära dig mer om ärkeänglarna – dess krafter & egenskaper, änglahealing, affirmation samt ta de första stegen till kommunikation med änglarna.
Beställ Provläs

Bok: Änglakraft

När jag satt mig ner för att påbörja arbetet med den här boken, fick jag se på himlen en sjöhäst visa sig i molnen. Sjöhästar står bland annat för att man ska befria sina känslor. Jag tar det till mig som ett positivt budskap och tanken med den här boken är just att den ska inspirera dig och förhoppningsvis hjälpa dig med befriande av gamla känslor eller att bearbeta känslor för att kunna komma vidare.

Boken är en fristående uppföljare till Daniel Larsson’s debutbok ”Änglaenergi” och innehåller bland annat tips på hur du kan kalla på hjälp av ärkeänglarna samt andra nyttiga verktyg och övningar för att må bättre och uppskatta en av de största gåvorna – livet!

Beställ Provläs

Orakelkort: Meddelanden från änglarna

Nu kan du få meddelanden och vägledning från änglarna med mina 32 orakelkort.

Tänk på en fråga du önskar änglarna ska hjälpa dig med. Kupera leken tills du känner dig klar och dra därefter ett kort.

Beställ Prova

Orakelkort: Vägledning från änglarna

Den här leken består av 44 orakelkort som är lättanvända och varje kort är illustrerat med en energimålning, kanaliserad av mig. All den vägledning du behöver står redan på kortet vilket underlättar för dig när du får vägledning från änglarna. Då vägledningen står på respektive kort, behövs inte guidebok och du kan snabbt komma igång och använda dig utav dem för råd i situationer du behöver vägledning i.

Beställ Prova

Orakelkort: Änglaråd

Den här leken består av 44 kort, alla fyllda med ljus, kärlek och healing från änglarna. Varje kort har en helande målning med änglaenergier och ett kortare budskap till dig. I det medföljande guidehäftet finner du kortets djupare mening och med tiden kommer du, tillsammans med änglarna, låta korten tala ditt egna språk och du kan göra tolkningar efter det. Oavsett om du söker vägledning för dig själv eller någon annan kan dessa kort ge värdefulla råd och insikter.

Beställ Släpps våren 2018