Änglamedium-Online kurs

Önskar du vägleda andra och förmedla budskap från nära och kära i andevärlden? Hjälpa andra med känslomässigt helande och sprida änglarnas ljus? Då är det här en utbildning för dig.

Kursbeskrivning
Kursen är uppdelad i fyra moduler och däremellan egenstudier. Det finns många olika varianter på mediumutbildningar och den jag tillämpar är en utbildning där du arbetar med änglarna på olika plan – för olika områden. Under utbildningens gång får du lära dig kommunicera med såväl änglarna som andevärlden och lära dig förmedla budskap från de båda. Efter avslutad utbildning och avlagt slutprov blir du diplomerad och kan titulera dig änglamedium.

Diplomering
Efter att du gjort de samtliga 4 modulerna, lämnat in hemuppgifter och avlagt slutprov, blir du diplomerad och kan officiellt arbeta som änglamedium.

Ingår
De verktyg du behöver för kursen som t.ex. orakelkort, pendel och färger ingår.

Övrigt
18 års gräns gäller för att delta i utbildningen. Från 16 år med målsmans godkännande & ansvar.
Inga förkunskaper krävs.

Modul 1
I den första modulen får du lära dig mer om mediumskap och vilka olika “klarsinnen” som finns. Du år även lära dig meditera, läsa av föremål och bilder, se auror hos människor, växter och djur, spå och ge vägledning med pendel samt lära dig mer om etik och moral – vad du bör tänka på och vad kvacksalverilagen säger.

Kursdelar i modul 1:
Introduktion
Mediumskap
Meditation
Psykometri
Chakra
Aura
Pendel
Etik & moral
Änglakunskap I

Modul 2
I den andra modulen får du lära dig mer om skillnaden mellan tarot och orakelkort samt hur du ger vägledning med orakelkort. Du får även kontakta dina guider och skyddsänglar samt öppna upp för att börja måla psychic art och helande energimålningar.

Kursdelar i modul 2:
Orakelkort
Andliga guider
Skyddsänglar
Beskydd
Jordning
Psychic Art
Healing
Änglakunskap II

Modul 3
I den tredje och näst sista modulen får du lära dig mer om andevärlden. Hur det fungerar och hur du öppnar upp för att hålla privatsittningar eller om du så önskar, seanser. Du får också lära mer om hur du utför husreningar på olika sätt samt kopplar upp dig för att skriva automatskrift.

Kursdelar i modul 3:
Andevärlden
Privatsittning
Husrening
Automatskrift
Änglakunskap III

Modul 4
I den fjärde och sista modulen får du lära mer om själsgrupper och tidigare liv, hur du får kontakt med naturväsen samt mer om medialt företagande. Hur du kan nå ut genom marknadsföring, ger ut böcker, cd, kort – vad man ska tänka på och vad lagen säger. Hela kursen avslutas med ett slutprov som består av 3 frågor.

Kursdelar i modul 4:
Själsgrupper
Naturväsen
Marknadsföring
Sociala medier
Egenutgivning
Slutprov

Kurslängd
Du läser i din egna takt.

Kursstart
Under 2018

Kursavgift
795 kr per del. Totalt 3180 kr inkl. moms.

Betalning
Du kan välja att betala för en del i taget (totalt 4 delar) eller betala för hela kursen på en gång.

Förkunskaper
Inga förkunskaper behövs.

Plats
Online kurs

Lämna intresseanmälan så skickar jag information när den finns tillgänglig!